اخبار و مقالات

مواد شوینده و روش شستن لباس نوزاد با مینی واش

مواد شوینده و روش شستن لباس نوزاد با استفاده از مینی واش MINI WASH

برای شستن لباس نوزاد استفاده از شوینده های ملایم بسیار مناسب است چون شوینده های قوی می توانند به پوست نوزاد آسیب برسانند. صابون ترکیب های آزاردهنده ندارد و می توان از آن برای شستشوی لباس های نوزاد استفاده کرد. اما به دلیل اینکه خاصیت قلیایی صابون از پودرهای شوینده کمتر است، قدرت تمیزکنندگی کمتری دارد. اگر در ماه های اول تولد که زیاد شیر روی لباس نوزاد می ریزد از صابون استفاده کنید، ممکن است لک روی لباس باقی بماند. پاک کنده های مایع بهترین مواد برای تمیز کردن انواع لباس ها هستند.در صورت تصمیم به تعویض شوینده لباس نوزاد، ابتدا باید یک قطعه لباس نوزاد را با آن شستشو داد و اگر تحریکی ایجاد نشد برای همه لباس ها استفاده کرد.

اگر حساسیت پوستی در نوزاد ایجاد شد باید از شوینده بدون رنگ و عطر استفاده کرد و اگر باز دچار حساسیت شود باید از شوینده مخصوص نوزاد به مدت طولانی استفاده شود.

پوست نوزاد بسیار نزم و لطیف است، به صورتی که به راحتی می توان آسیب پذیر بودن پوست نوزاد را حس کرد. این حساسیت موجب بسیاری نگرانی ها می شود و باید دانست که لباس یکی از اصلی ترین چیزهایی است که با پوست بدن نوزاد به طور مستقیم در تماس است. از این رو والدین باید ایمن ترین و طبیعی ترین محصول برای شستن لباس را انتخاب کنند.

پزشکان هم توصیه می کنند برای پاک کردن لکه های لباس نوزاد لباسها به صورت جداگانه بوسیله مینی واش شستشو شوند و از ملایم ترین محصولات استفاده کنید، نه از نرم کننده و محصولاتی که حاوی رنگ و عطر هستند و مراقب هر نوع نشانه حساسیت باشید. در صورت مشاهده نشانه هایی مانند جوش، خشکی و پوسته پوسته شدن یا برآمدگی های قرمز روی پوست نوزاد، با پزشک تماس بگیرید. در بیشتر موارد با شستن کامل تر و آبکشی بیشتر لباس های نوزاد، مشکل برطرف می شود ولی گاهی هم پزشک انجام آزمایش های بیشتر را توصیه می کند.قبل از شستن هر لباس برای اولین بار، اطلاعات مندرج روی بسته بندی آن را بخوانید.بهتر است لباس های نوزاد را جدا از لباس دیگر افراد خانواده و بوسیله کهنه شوی یا همان مینی واش  بشویید. همیشه لباس نوزاد را در اولین فرصت بشویید چون با ماندن آلودگی روی لباس نوزاد، شستن و پاک کردن لکه ها سخت تر می شود. لباس نوزاد و لباسهای زیر را با سایر لباسهای نشویید.
لباس نوزاد را با صابونهای کم قلیایی بشویید چون ممکن است پودر رختشویی سبب حساسیت پوستی شود.
آستین و یقه لباس: آستین و یقه پیراهن را قبل از شستشو به صورت مجزا با برس و صابون گلیسیرین دار تمیز نموده و آبکشی کنید.

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که هنگام دادن قطره‌آهن به کودک خود و ممانعت کودک به دلیل مزه ناخوشایند آن، مقداری از آن روی لباس او ریخته و با وجود سعی در از بین بردن آن با مواد مختلف مجبور به دور انداختن آن شده‌اید.

متاسفانه لک قطره‌آهن، به رنگ قهوه‌ای و با چند بار شستشو به صورت نارنجی روی سطح پارچه باقی می‌ماند.
لباس‌های کاملا نو و دوست داشتنی‌ای که با شستشو پاک نشده، ظاهر خود را از دست داده و به ناچار جای خود را به لباس‌های جدید می‌دهند و این مشکل تا دو سال ادامه دارد.

ولی همیشه راه‌حلی برای مسایل و مشکلات وجود دارد، راه‌حل این مشکل نیز آب‌لیمو است.
مقداری لیموی تازه یا آب‌لیمو را روی لکه ریخته، با استفاده از یقه‌شور نرم چند بار روی آن بکشید.
در عین حال هنوز ممکن است مقداری از لک به صورت کم‌رنگ روی لباس باقی ‌بماند.

در این صورت مقداری لکه‌بر لباس روی آن ریخته و طبق دستور‌العمل روی قوطی عمل شستشو را انجام دهید. در صورتی که بعد از این مرحله باز لکه کاملا برطرف نشده باشد، مالیدن آب‌لیمو و شستن لباس را تکرار کنید و این کار را تا پاک شدن کامل لکه ادامه دهید.

 

آخرین مقالات